Σας αποκαλύπτω το όνομα και το πρόσωπο του αντιχρίστου και θα συγκλονιστείτε όλοι ανεξαιρέτως, από ένα απίστευτο γεγονός!

SHARE:

Σας αποκαλύπτω το όνομα και το πρόσωπο του αντιχρίστου και θα συγκλονιστείτε όλοι ανεξαιρέτως, από ένα απίστευτο γεγονός! Όταν είχε π...

Σας αποκαλύπτω το όνομα και το πρόσωπο του αντιχρίστου και θα συγκλονιστείτε όλοι ανεξαιρέτως, από ένα απίστευτο γεγονός!
Όταν είχε πεί ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, στους Ιουδαίους στο Ιωά Ε 43: 
"γ λλυθα ν τ νματι το πατρς μου, κα ο λαμβνετ με· ἐὰν λλος λθ ν τ νματι τ δίῳ, κενον λψεσθε", ποιο πρόσωπο εννοούσε; 


Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος απαντά: «Τον αντίχριστον ενταύθα αινίττεται (=υπαινίσσεται)».

Αγαπητοί χριστιανοί

Ξεκινώ να γράφω αυτό το άρθρο σήμερα στην 5 το απόγευμα στις 29 Αυγούστου, ημέρα ανάμνησης του γεγονότος της Αποτομής της Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

(Όποιος αναγνώστης αυτού του άρθρου βιάζεται να μάθει το όνομα και να δεί το πρόσωπο του αντιχρίστου, να πάει στο τέλος του άρθρου, για να το μάθει αμέσως, αλλά του προλέγω ότι θα συγκλονιστεί.

Το άρθρο αυτό είναι καλό να διαβαστεί ολοκληρο και σας υπόσχομαι ότι θα το  ενημερώνω συνέχεια).


Αγαπητοί χριστιανοί

Σε λίγες ημέρες στις 13 Σεπτεμβρίου του 2105, στο Ισραήλ περιμένουν την άφιξη του αντιχρίστου. Δεν ξέρω όμως άν όντως θα πάει στο Ισραήλ τότε και άν θα είναι ο αντίχριστος που αποκαλύπτω εγώ εδώ, σήμερα, σε αυτό το άρθρο.

Αισθάνομαι την ανάγκη ώς χριστιανός να μεταφέρω κάποια στοιχεία, που έχω βρεί για τον ερχόμενο αντίχριστο, που αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Ο αντίχριστος 

Λέγοντας αντίχριστος θα πρέπει να δώσουμε και την εννοιολογική περιγραφή της λέξης:"αντίχριστος είναι αυτός, που αρνείται τον Πατέρα και τον Υιό"  (Α' Επιστ. Ιωάνν. Β. 22). 

Αναφέρει η Αγία Γραφή επίσης, πως θα υπάρχουν κι άλλα αντίχριστα πρόσωπα: "ακούσατε ότι έρχεται ο αντίχριστος και τώρα πολλοί είναι αντίχριστοι" (Α' Ιωάνν. Β' 18), αλλά ένας θα είναι ο τελευταίος κι ο πραγματικός υιός του σατανά.

Ο Ιωάννης ο Δαμασκηνός λέει: "αλλά αυτός (ο αντίχριστος) δεν θα γίνει άνθρωπος, σαν την γέννηση του Κυρίου (θεάνθρωπος), αλλά θα είναι αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος θα γεννηθεί από την πορνεία του ίδιου του ανθρώπου και θα υποδεχθεί όλες τις ενέργειες του σατανά". 

Αυτή η πορνεία δεν είναι άλλη από την προσπάθεια και την αλαζονεία του ανθρώπου να γίνει ο ίδιος Θεός, αρνούμενος κατά συνέπεια τον Θεό και τον Ιησού Χριστό. Αυτή η πορνεία μας οδήγησε στην γέννηση του αντιχρίστου.

Η μίμηση και η αντιγραφή συνεχίζεται. Ο άνθρωπος που εντάσ­σεται στην Χριστιανική Εκκλησία βαπτίζεται και παίρνει την σφραγίδα του χρίσματος, η οποία τίθεται στο μέτωπο, στα χέρια και σ’ άλλα ση­μεία του σώματος του. Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου.

Αλλά, και ο Αντίχριστος, θέλει να έχει την δική του σφραγίδα, με την οποία θα σφραγίζει τους πιστούς του. 



Αποκ Ιωα. ΙΓ'16 "και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, 

Αποκ Ιωα.  17 και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.  

Το χάραγμα του αντίχριστου (666) θα το φέρουν οι άνθρωποι, που θα προσκυνήσουν τον διάβολο, καθώς μόνο αυτοί, που θα φέρουν το χάραγμα, θα μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν προϊόντα και τροφή για να επιζήσουν.

Βλέπουμε το χάραγμα στις μέρες μας να εφαρμόζεται με την «μέθοδος του βατράχου». Τι συμβαίνει δηλαδή λέγοντας ότι "εφαρμόζεται με την μέθοδο του βατράχου"; 

 Όταν θέλεις να ζεματίσεις τον βάτραχο, δεν το επιτυγχάνεις ρίχνοντάς τον κατευθείαν στο βραστό νερό, διότι αντιδρά αμεσότατα και φεύγει. Είναι αποτελεσματικότερο να τον βάλεις στο χλιαρό νερό, το οποίο του δημιουργεί ωραία αίσθηση, και στην συνέχεια ενώ το νερό θερμαίνεται, βράζει ο βάτραχος και πεθαίνει λέγοντάς σου και «ευχαριστώ».

 Έτσι με την «μέθοδο του βατράχου» σήμερα μας οδηγούν στο χάραγμα. Πρώτα μας λένε να μη χρησιμοποιούμε χρήματα, διότι κυκλοφορούν πλαστά ή γιατί υπάρχουν κλέφτες και τα κλέβουν.

Μετά μας παρακινούν - μέσω διαφημίσεων και όχι μόνον - να χρησιμοποιούμε πιστωτικές ηλεκτρονικές κάρτες και  επειδή, μας λένε, τις πιστωτικές κάρτες μπορεί να μας τις κλέψουν κι αυτές, μας συμβουλεύουν και προωθούν την ιδέα να βάλουμε το τσιπάκι ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό χάραγμα στο δεξί μας χέρι και στο μέτωπο, το οποίο φέρει τον αριθμό 666.

Εδώ προκύπτουν κάποιες σημαντικές ερωτήσεις.

Α΄ Ερώτηση: Τι είναι το χάραγμα;
Η λέξις χάραγμα υπενθυμίζει ανατολίτικα αφεντικά παλαιών καιρών που χάραζαν στο χέρι ή στο μέτωπο των δούλων τους κάποιο ή κάποια γράμματα που υποδήλωναν ποιοι τους κατείχαν.

 Οι ερμηνευτές μας βεβαιώνουν ότι η λέξη χάραγμα σημαίνει την σφραγίδα του αυ­τοκράτορα. Έτσι το να δώσεις σε κάποιον χάραγμα ερμηνεύεται, να τον σφραγίσεις.

Β΄ Ερώτηση: Γιατί το 666 είναι διαβολικό;
Διότι ο σατανάς διέβαλε τον Τριαδικό Θεό στον Ουρανό. Ζήτησε, ο Εωσφόρος, να γίνει όμοιος με τον Θεό στους ούρανούς και είπε: «Αναβήσομαι, επάνω των αστέρων του ουρανού θήσω τον θρόνον μου, έσομαι όμοιος τω Υψίστω».  Γι’ αυτό και γκρεμίστηκε από τον Θεό στον Άδη, αυτός και όσοι άγγελοι τον πίστεψαν και τον ακολούθησαν. Όλοι αυτοί έγιναν δαίμονες, πονηρά πνεύματα, ο δε αρχηγός τους ονομασθηκε από τότε Σατανάς, πού σημαίνει ο αντικείμενος στον Θεό, ο αντάρτης, ο εχθρός και πολέμιος του Θεού.

Ο αρχηγός των αγγέλων αυτών, ο Εωσφόρος, ο Σατανάς, είναι ο πατήρ του ψεύδους, όπως Αυτός ο Ίδιος ο Κύριος τον ονομάζει. Είναι ο πειραστής, ο δράκων της αποκάλυψης, ο όφις ο αρχαίος, πού παρουσιάσθηκε και στην Εύα για να την παρασύρει στην παρακοή και την άμαρτία, ο Βελίαρ, ο Βεελζεβούλ κατά την Καινή Διαθήκη, ο πλάνος και ο πλανών την οικουμένην, με θανάσιμο μίσος κατά του Θεού και με τυφλό πάθος κατά του ανθρώπου, ο ανθρωποκτόνος. Όμοιοι με αύτόν είναι και οι δαίμονές του.

Οι Πατέρες της Εκκλησίας μας βεβαιώνουν ότι οι δαίμονες δεν δημιουργήθηκαν από τον Θεό ακάθαρτοι, ούτε ή φύση τους ήταν πονηρή. Ήταν άγγελοι ελεύθεροι και άϋλοι, με Θεογνωσία, καθαρότητα και αγαθότητα, πού έκαναν όμως κακή χρήση της ελευθερίας, με την οποία τους είχε προικήσει ο Θεός. Δεν έμειναν στην θέση, που τους είχε βάλει ο πανάγιος Δημιουργός, αλλά Τόν ύβρισαν με την υπερηφάνειά τους και ξέπεσαν από τα ουράνια.

Ο μέγας Αθανάσιος μας λέγει: Ο Εωσφόρος δεν έπεσε από τον ουρανό και έγινε σατανάς έξ αιτίας της πορνείας ή της μοιχείας ή της κλοπής ή του φόνου, αλλά από την ύπερηφάνειά και την άλαζονεία του.

Ο άγιος Κύριλλος Αλεξανδρείας αναφέρει ότι τον Εωσφόρο διάβολο τον εξέβαλε, από την ούράνια αυλή Του, ο Θεός, όταν τόλμησε να σκεφθή το«έσομαι όμοιος τω Υψίστω».Φαντάστηκε ότι μπορεί αυτός, που ήταν κτίσμα και ποίημα, να ανεβεί στή φύση και στην εξουσία τού τριαδικού Θεού.

Καί όχι μόνον αύτό, συμπληρώνει ο μέγας Βασίλειος, αλλά φαντάστηκε, ότι μπορεί να γίνει και σύνθρονος με Εκείνον, πού είχε το κράτος και την παντοκρατορική εξουσία σε ολόκληρη τη δημιουργία.

Κατά τη φύση τους, λοιπόν, οι δαίμονες είναι πονηρά πνεύματα, με νου και με θέληση.
Ηταν άρχικά άϋλα πνεύματα, αγαθά, αναμάρτητα, αλλά «μή τηρήσαντες την εαυτών αρχήν», ένεκα ύπερηφανείας, εξέπεσαν και «δεσμοίς άϊδίοις ύπο ζόφον (αύτούς ο Θεός) τετήρηκεν», όπως μας βεβαιώνει στην Καθολική του επιστολή ο απόστολος Ίούδας. Άρα ή κακία τους δεν βρίσκεται μεσα στή φύση τους, που υπήρξε αγαθή, αλλά στην προαίρεσή τους. Από αυτή την προαίρεσή τους, έγινε κακή χρήση της ελευθερίας τους, και μετά την πτώση τους απέκτησαν αταλάντευτη κλίση πρός το κακό.

Ο διάβολος δεν μετανοεί, διότι άν πεί: "ήμαρτον", άν πεί "Θεέ μου, συγχώρεσέ με", θά γίνει ξανά άγγελος φωτός. Αλλά, δεν το λέει και δεν θά το πεί ποτέ.

Η Ελληνική Γλώσσα, όμως, την οποία πολεμούν όλοι οι ανθέλληνες, μισέλληνες καιαντορθόδοξοι, μάς κατευθύνει με τα αριθμογράμματά της και σχεδόν μας πιστοποιεί, ότι το 666, ο σατανάς, όντως είναι αντίθετος με τον Τριαδικό Θεό.
Πώς;
Άν πάρουμε τις λέξεις ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ θα δούμε τα αριθμογράμματα αυτής της αθάνατης Ελληνικής Γλώσσας να μας δίνουν τον αριθμό 999!

(σας βοηθάω και σας στέλνω κατευθείαν εδώ: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104και κρατήστε ώς κόρη οφθαλμού αυτή την ιστοσελίδα, διότι μέσω αυτής θα εκπλαγείτε, όταν σε λίγο θα σας αποκαλύψω το όνομα του αντιχρίστου. Αντιγράψτε την διεύθυνση και επικολήστε την σε έναν νέο παράθυρο του explorer. Μετά γράψτε στο λευκό κενό, που υπάρχει, τις λέξεις ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ και πατήστε την λέξη Υποβολή. Θα δείτε να σας εμφανίζεται ο αριθμός 999. Το 666 ο αντίχριστος δηλαδή, είναι αντίθετος με τον ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ 999). 

Τρίτη ερώτηση: Γιατί ο σατανάς θέλει να μας βάλει το σημάδι του, το 666 στο δεξί μας χέρι και στο μέτωπο; Ποίος είναι δηλαδή ο "στόχος" του;


Ο διάβολος μισεί και φθονεί τον άνθρωπο, επειδή είναι πλασμένος «κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν» τού Θεού. Θέλει να τον χωρίσει από τον Δημιουργό Του.

Θα σας φέρω ένα παράδειγμα, για να δείτε πώς χωρίζει ο διάβολος τον άνθρωπο από τον Δημιουργό Του και πόσο επικίνδυνο, για τον χριστιανό, είναι το χάραγμα 666 στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.

Μπορείτε να φάτε μια ωραία τούρτα, ακόμη και με ένα χρυσό κουτάλι, το οποίο είναι θα πασαλειμμένο με θανατηφόρο δηλητήριο, όπως το κυάνιο; Όχι. Δεν μπορείτε. Έτσι λοιπόν, δε μπορείτε να κάνετε πλέον το σταυρό σας, όταν θα έχετε το χάραγμα του αντιχρίστου στο δεξί χέρι σας και στο μέτωπο, διότι θα είστε πλέον δούλοι του άλλου "Κυρίου".
(Δείτε τι σημαίνει ο σταυρός για τον χριστιανό εδω: http://4479-4479.blogspot.gr/)

Το σώμα του ανθρώπου είναι σκεύος ιερό, πολύ αξιοπρόσεκτο και πολύ τίμιο.
Την τιμιότητα και ιερότητά του εξαίρουν πολλά περιστατικά και γεγονότα· και πρώτα-πρώτα ότι:
– Ο ίδιος «ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο» (Γεν. β΄ 7). «Καταξιοί ιδία χειρί διαπλάσαι το ημέτερον σώμα» (Μέγας Βασίλειος). «Ουκ είπεν απλώς εποίησεν αλλ’ έπλασεν», για να δείξει την ξεχωριστή στοργή του. Από τα χέρια του Πανσόφου Καλλιτέχνη βγαλμένο το ανθρώπινο σώμα είναι απαράμιλλο καλλιτέχνημα. Στον πηλό του τύλιξε το θείο χρυσό του, την ψυχή!

– Αυτός ο Λόγος του Θεού, όταν ήρθε στον κόσμο, καταδέχτηκε να γεννηθεί από την Παρθένο Μαρία με το δικό μας σώμα, «ίνα τιμήση την σάρκα και αυτήν την θνητήν»(Γρηγ. Παλαμάς).
Ο Λόγος έγινε σώμα! «Ο Λόγος σαρξ εγένετο» (Ιω. α΄ 14). Έτσι το σώμα του ανθρώπου έγινε σώμα του Θεού!

– Ύστερα πάλι όταν ανελήφθη στους ουρανούς ο Κύριος Ιησούς, δεν το άφησε, αλλά αναστημένο, αφθαρτοποιημένο το πήρε μαζί του και κάθισε έτσι «εν δεξιά του Πατρός». Με αφάνταστη δόξα ο Κύριος περιέβαλε το σώμα μας.
Το ύψωσε και το μεγάλυνε πιο πάνω από τους αγγέλους.

– Ακόμη η θεόπνευστη Γραφή, με το στόμα του αποστόλου Παύλου, το ονομάζει ναό του Αγίου Πνεύματος! «Ουκ οίδατε ότι το σώμα υμών ναός του εν υμίν Αγίου Πνεύματος εστιν;» (Α΄ Κορ. στ΄ 19). Δεν ξέρετε πως το σώμα σας είναι ναός του Αγίου Πνεύματος, που κατοικεί μέσα σας; Ναι, από την ημέρα που μας βάφτισαν, το σώμα μας έγινε ναός του Αγίου Πνεύματος.

Και με το άγιο Χρίσμα πήραμε τη σφραγίδα του. «Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου».Σαν τα πρόβατα που τα σημαδεύει ο τσοπάνος, για να διακρίνονται πως είναι δικά του.

– Αναδεικνύεται δε το σώμα μας σ’ έναν πραγματικό αχειροποίητο ναό Θεού ζώντος, όταν κατά το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας κοινωνούμε το άχραντο Σώμα και το πανάγιο Αίμα του Χριστού. Τότε πράγματι μπορούμε να πούμε πως:"ο Θεός ενοικεί μέσα μας και εμπεριπατεί"  
(Β΄ Κορ. στ΄ 16).

 Ο στόχος του αντίχριστου λοιπόν είναι, να χάσουν οι άνθρωποι την πίστη τους, στη Θεότητα του Χριστού.
Δ΄ Ερώτηση: Και γιατί χξς;



Ο αντίχριστος στην Αγία Γραφή είναι στιγματισμένος με τα γράμματα χξς ή τον αριθμό 666.

Μεταξύ των γραμμάτων της λέξεως Χριστός παρεμβάλλεται το οφιοειδές γράμμα ξ;

(με τη μορφή του φιδιού εμφανίστηκε ο σατανάς στον παράδεισο). 

Κοιτάξτε προσεκτικά: Χριστός .... Χ--ξ---ς  

Όπώς είδαμε και ανωτέρω τα αριθμογράμματα των δύο λέξεων: ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, σύμφωνα με την Ελληνική Αλφάβητο - μας δίνουν τον αριθμό 999, όπου: Τ=300, Ρ=100, Ι-10, Α=1, Δ=4, Κ=20, 0=70 και Σ=200. (300+100+10+1+4+10+20+70+200=999)

Αντίχριστος (666) λοιπόν, είναι αυτός που:

· Είναι αντίθετος με τον Τριαδικό Θεό (999).
· Αρνείται τον Τριαδικό Θεό.
· Αντιτάσσεται στο θέλημα και στις εντολές Του.
· Αρνείται τη Θεότητα του Χριστού.
· Αντιστέκεται στην Αλήθεια Του και συμφωνεί ή υπηρετεί το ψεύδος και την απάτη του διαβόλου.
· Καταπατεί τον Νόμο του Θεού και με τα έργα του γίνεται υπηρέτης και συνεργός στα σχέδια και τις παγίδες του σατανά.
· Είναι αντίθετος του Χριστού και πολέμιος της διδασκαλίας Του.
· Φθονεί την ψυχική ευτυχία του ανθρώπου.
· Είναι εχθρός του Ευαγγελίου.

Ε΄ Ερώτηση: Γιατί ο Θεός επιτρέπει στον διάβολο, από την εποχή του Αδάμ έως και σήμερα να μας πειράζει;  

Ο διάβολος δεν έχει καμία εξουσία πάνω στον άνθρωπο χωρίς την άδεια το Θεού και τη δική μας θέληση. Ο Θεός του επιτρέπει να μας πειράζει, διότι σέβεται τη δική μας ελευθερία, και θέλει μόνοι μας να διαλέξουμε ή το δρόμο της ζωής και της τήρησης των εντολών τού Θεού ή το δρόμο της βίας και της καταστροφής και τής απομάκρυνσης από το Θεό.

Ήρθαμε στη γή για να καταλάβουμε τι σημαίνει αδικία, αχαριστία, αφόρητο κρύο, αφόρητη ζέστη, πείνα, ασθένειες, θάνατος και ακυβερνησία για να καταλάβουμε όλοι μας ότι χωρίς την διακυβέρνηση του Θεού και Δημιουργού μας δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι!

Ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού του Ζώντος, μέσω του Ευαγγελιστού Ιωάννη, μας απεκάλυψε, τι θα κάνει ο αντίχριστος όταν έλθει: 

Αποκ Ιωα. ΙΓ'16 "και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτών, 

Αποκ Ιωα.  17 και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού. 

Μας απεκάλυψε όμως και με ποιο τρόπο, θα αναγνωρίσουμε τον αντίχριστο. 



και συνεχίζει:

Αποκ Ιωα. ΙΓ'18:  Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστίν, και ο αριθμός αυτού χξς (666)

Όπως αναλογίζεται κανείς, ο αντίχριστος θα έχει τον αριθμό χξς (666).

Ποιος είναι αυτός ο αριθμός όμως; Τα γράμματα που χρησιμοποιούνται είναι τα γνωστά 24 συν μια μορφή του δίγαμμα =6, του σαμπί=900 και μια του κόππα=90.

Το χξς, βάσει των Ελληνικών αριθμογραμμάτων,μας δίνουν όντως τον αριθμό του αντιχρίστου666.


Σας αποκαλύπτω το όνομα και το πρόσωπο του αντιχρίστου


Ο σπουδαίος δογματικός Πατέρας, ο Ιωάννης ο Δαμασκηνός κατ’ εξοχήν συστηματικός Θεολόγος στο έργο του «Έκδοσις ακριβής της Ορθοδόξου Πίστεως» γράφει:

«Οποιοσδήποτε βέβαια που δεν ομολογεί ότι ο Υιός του Θεού και Θεός σαρκώθηκε και είναι τέλειος Θεός και έγινε τέλειος άνθρωπος, ενώ συνάμα παρέμεινε Θεός, είναι αντίχριστος. Αλλά ιδιαίτερα και κατ’ εξοχήν αντίχριστος λέγεται ο ερχόμενος κατά το τέλος του κόσμου (μως διοτρόπως κα ξαιρέτως ντίχριστος λέγεται π τ συντελεί το αἰῶνος ρχόμενος)». 

Εδώ καταδεικνύεται σαφώς ότι η Γραφή κάνει λόγο για συγκεκριμένο αντίχριστο.

Επίσης ο Απόστολος Παύλος γράφει ότι είναι «ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο υιός της απωλείας, ο αντικείμενος και υπεραιρόμενος επί πάντα λεγόμενον Θεόν η σέβασμα, ώστε αυτόν εις τον ναόν του Θεού ως Θεόν καθίσαι, αποδεικνύντα εαυτόν ότι εστί Θεός». 

Είναι ολοφάνερο ότι ο Απόστολος Παύλος δεν αναφέρεται σε μια απρόσωπη πολιτική εξουσία ή στο κακό γενικά, ούτε βέβαια στους αιρετικούς εκείνους μόνο, που δεν ομολογούν τον «Ιησούν Χριστόν ερχομενον εν σαρκί» (Β΄ Ιω. 1, 7) αλλά σε ένα συγκεκριμένο άνθρωπο.

Αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα έχει τον σατανά να ενεργεί μέσα του και δι’ αυτού.

Αυτός θα δείξει κάθε δύναμη, όχι όμως αληθινά αλλά όλα τα έργα του θα είναι απατηλά και θα πλανούν εκείνους που θα τα παρακολουθούν· διότι πρόκειται να κάνει σημεία και τέρατα ψεύδους, δηλαδή ψευδή, που θα οδηγούν στο ψεύδος και την πλάνη εκείνους που του δίδουν προσοχή.

Αυτά τα προλέγει ο Παύλος για να μην πλανηθούν οι άνθρωποι εκείνοι που θα υπάρξουν τον καιρό του αντιχρίστου.



Ποιός είναι όμως αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος; Είναι ο προφητευόμενος ερχόμενος αντίχριστος.

Ποιός είναι λοιπόν αυτός ο ερχόμενος αντίχριστος;

Ο αντίχριστος είναι ο David Mayer de Rothschild.

Ναι καλά διαβάζετε και θα σας το αποδείξω αμέσως τώρα, με έναν τρόπο που θα σας εκπλήξει όλους.

Εδώ συμβαίνει κάτι θεϊκό, συγκλονιστικό!!!

Άν γράψουμε το όνομα του David Mayer de Rothschild, με ελληνικά γράμματα όπως το προφέρουμε,  δηλαδή, αν γράψουμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

 http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104, το όνομα του David Mayer de Rothschild ώς ακολούθως: ΔΑΒΙΔ ΜΑΥΕΡ ΝΤΕ ΡΟΘTΣΑΙΛΝΤ, εμφανίζεται....δεν μπορώ να το πιστέψω, πραγματικά και θα το δείτε κι εσείς ένα παράξενο θέαμα....που θα σας συγκλονίσει, εμφανίζεται ένας σταυρός, ανάμεσα στα γράμματα του όνοματος του αντιχρίστου  ροθtσαιλντ!

Δείτε το σε μεγαλύτερους χαρακτήρες ροθtσαιλντ 

Όμως και στο Χξς παρεμβάλεται το οφιοειδές γράμμα ξ ανάμεσα από τα γράματα Χ και ς, της λέξης Xριστός και δημιουργείται το Χ----ξ------ς,=χξς=666. (Ο αντίχριστος θέλει να "πάρει την θέση" του Σωτήρα και Μεγάλου Θεού Ιησού Χριστού στη γή, κατά τον ίδιο τρόπο, που ήθελε να είναι σύνθρονος με τον Τριαδικό Θεό στον Ουρανό. Το είχε πεί στους Ιουδαίους ο Χριστός στο Ιωά Ε 43"γ λλυθα ν τ νματι το πατρς μου, κα ο λαμβνετ με· ἐὰν λλος λθ ν τ νματι τ δίῳ, κενον λψεσθε".)

Συγκλονίστηκα, όταν έγραψα το όνομά του και....εμφανίστηκε ο σταυρός ανάμεσα στο όνομά του και ο αριθμός 1692=18=6+6+6=666. Δείτε το:
δαβιδ μαυερ ντε ροθtσαιλντ = 1692 

Αποκ Ιωα. ΙΓ'18:  Ώδε η σοφία εστίν. ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστίν, και ο αριθμός αυτού χξς (666) αριθμός του ανθρώπου είναι ο 1692=1+6+9+2=18=6+6+6=666!!! 

Εμφανίζεται ο σταυρός ανάμεσα στο όνομα του ΔΑΒΙΔ ΜΑΥΕΡ ΝΤΕ ΡΟΘTΣΑΙΛΝΤ (David Mayer de Rothschild)





Πατήστε πάνω στην αριστερή εικόνα για να ανοίξει. 










Δείτε το και μόνοι σας:  Γράψτε εδώ: http://www.lexarithmos.gr/?page_id=104,
μόνο την λέξη ΤΣΑΙΛΝΤ και θα δείτε ότι ο σταυρός δεν εμφανίζεται.

Γράψτε μετά, ξανά ολόκληρο το όνομά του ΔΑΒΙΔ ΜΑΥΕΡ ΝΤΕ ΡΟΘTΣΑΙΛΝΤ ή μόνο το ΡΟΘTΣΑΙΛΝΤ και θα δείτε ότι ο σταυρός εμφανίζεται πάλι:
δαβιδ μαυερ ντε ροθ tσαιλντ =1692=18=6+6+6=666 


Στη φωτογραφία βλέπουμε τον David Mayer de Rothschild να είναι ξαπλωμένος ανάμεσα σε κενά πλαστικά μπουκάλια!

Ο "καλός" ..οικολόγος που θέλει να σώσει τον πλανήτη....
Μήπως η εικόνα αυτή, σας θυμίζει κάτι ή καλύτερα κάποιον;

Ο David Mayer de Rothschild μιμείται (με την στάση του σώματός του) τον εσταυρωμένο Ιησού Χριστό!

Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε το έντονο φως που πέφτει στο κεφάλι του (φωτοστέφανο), έχει απλωμένα τα χέρια του (σταύρωση) και τέλος ενώνει χαμηλά τα πόδια του (σαν να είναι καρφωμένα από ένα καρφί)!

Μήπως θέλει να δείξει ότι σταυρώνεται κι αυτός, για να μάς σώσει;

Υπάρχει βέβαια μια σημαντική διαφορά, τα χέρια του, δεν είναι "καρφωμένα" από καρφιά και οι παλάμες "κοιτάνε" προς τα μέσα!

Αυτή η λεπτομέρεια σώζει τον David Mayer de Rothschild, από να τον κατηγορήσει κάποιος για βλασφημία, αφού αν κάποιος τον κατηγορήσει, εκείνος θα επικαλεστεί αυτήν την λεπτομέρεια και θα πει επίσης ότι κάποιοι φαντάζονται διάφορα, αφού αυτός απλά φωτογραφήθηκε μέσα στα πλαστικά μπουκάλια για να διαφημίσει την θαλάσσια αποστολή του (Plastiki).

Θα γίνει ο Πάπας όλης της ανθρωπότητος;
Σήμερα στην παπική αυλή στο Βατικανό βλέπουμε αρχηγό της καθολικής εκκλησίας να είναι οΠάπας Φραγκίσκος, 17ος Πάπας

Άς δούμε όλους τους αρχηγούς που έχουν περάσει από την παπική αυλή:
Πάπας Βενέδικτος Α΄, 6ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος Β΄, 7ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος Γ΄, 9ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος Δ΄, 10ος αιώνας
Πάπας Βενέδικτος Ε΄, 10ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΣΤ΄, 10ος αιώνας
Πάπας Βενέδικτος Ζ΄, 10ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος Η΄, 11ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος Θ΄, 11ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΙΑ΄, 14ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΙΒ΄, 14ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΙΓ΄, 17ος & 18ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΙΔ΄, 17ος & 18ος αιώνας.
Πάπας Βενέδικτος ΙΕ΄, 19ος & 20ος αιώνας
Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄, 2005 - 2013, η πρώτη παραίτηση Πάπα εδώ και 600 χρόνια!
 
Πάπας Φραγκίσκος ΙΖ΄ θα παραιτηθεί, ή θα δολοφονηθεί, διότι η παπική αυλή θα πάψει να υπάρχει. Το κέντρο όλων των θρησκειών θα είναι η Ιερουσαλήμ! Γιατί ο νέος Πάπας διάλεξε το συγκεκριμένο όνομα, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί από κανέναν προκάτοχό του; Τι θέλει να μας πει; Και γιατί για πρώτη φορά εξελέγη Ιησουϊτης στον παπικό θρόνο;

Ποιος θα είναι ο 18ος Πάπας; Μην αναρωτιέστε πλέον.
Πάπας 18ος, 18=3χ6=666 θα είναι ο David Mayer de Rothschild!


Αγαπητοί αδελφοί

Άν δεν με κοροϊδεύει ο διάβολος και δεν μπορεί να με γελοιοποιήσει και είναι τελικά αλήθεια αυτό που σας ανακοινώνω, επικυρωμένο και από τον σταυρό, που μπαίνει ανάμεσα στο όνομά του, όταν το ψάχνουμε στους λεξαρίθμους........τότε

.....ας το κοινοποιήσουμε σε όλη την Οικουμένη!

Υπάρχουν πολλά στοιχεία, τα οποία μας δείχνουν ότι προσπαθεί να μιμηθεί τον Υιό του Θεού του Ζώντος, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και Θεό μας.

Στο ίδιο άρθρο θα συμπληρώνω κι άλλες σημαντικές πληροφορίες ημέρα με την ημέρα.

Δεν θα γράψω άλλο άρθρο, μέχρι να το ολοκληρώσω και να σας δώσω όλη την εικόνα του, κατά την γνώμη μου πάντα, αντιχρίστου!
 
Εφιστώ την προσοχή σε όλους σας, να μη ξεγελαστείτε από την ημερομηνία γέννησης, που έχει ήδη δηλώσει!

Ο σατανάς, κι εμένα που είμαι στον υπολογιστή σχεδόν 12 ώρες και γράφω αυτό το άρθρο, ίσως και να με κοροϊδεύει και να γελάει και να νομίζει ότι προσπαθώ να κάνω τον προφήτη.

Είναι σίγουρο, όμως, ότι οι δύο προφήτες, που θα έλθουν τους έσχατους χρόνους, θα ελέγξουν τους κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς, που ξέφυγαν από τον δρόμο του Θεού μας, θα αποκαλύψουν όλες τις πονηριές του αντιχρίστου και θα μας υποδείξουν τον δρόμο που οδηγεί στην αιώνια Βασιλεία των Ουρανών

Αγαπητοί χριστιανοί ας ζήσουμε την ζωή της εκκλησίας

Ας μην ξεχνάμε ότι με το βάπτισμά μας κάναμε ένα συμβόλαιο απόρριψης του σατανά και αποδοχής της ζωής τού Χριστού και πήραμε την χάρη του Αγίου Πνεύματος.

Άς ζήσουμε, λοιπόν, αυτή την αναγεννημένη ζωή, που μάς χάρισε ή 'Εκκλησία:
·                     Με τα άγια Μυστήρια της, ιδιαιτέρως δε την ιερά 'Εξομολόγηση, και τη θεία Κοινωνία.
·                     Με τη Θεία λατρεία (Εκκλησιασμό), πού ξεκουράζει και γαληνεύει την ψυχή.
·                     Με τη μελέτη του Ευαγγελίου, γιατί μέσα από την Άγία Γ ραφή γνωρίζουμε καλύτερα τον Κύριο μας Ιησού και το Θέλημά Του για μάς.
·                     Κάνοντας συχνά και σωστό το σημείο τού Σταυρού, πού είναι ισχυρή ασπίδα και όπλο ακαταμάχητο εναντίον των δαιμόνων .
·                     Φορώντας το Σταυρό στο στήθος μας.
·                     'Επικοινωνώντας διά της προσευχής με το Χριστό.
·                     Συνδέοντας τη ζωή μας με την Ύπεραγία Θεοτόκο και τους Αγίους μας.
·                     Συμμετέχοντας στη ζωή και λειτουργία της Ενορίας μας, της μεγάλης μας αυτής οικογένειας, όπου μπορούμε να βρούμε κάθε βοήθεια, συμπαράσταση και καθοδήγηση.



Συμπέρασμα 

 Ασήμαντη είναι η δύναμη, των δυνάμεων του σκότους! 

Οι δυνάμεις του σκότους αποκτούν ισχύ, μόνο όταν εμείς τους δώσουμε το δικαίωμα.

Όπου υπάρχει σκοτάδι και μπεί το φώς διαλύεται το σκοτάδι. 


Όπου υπάρχει φώς, δεν μπορεί να γίνει (δημιουργηθεί) σκοτάδι!


Υ.Γ.
 Αγαπητοί χριστιανοί

Το τι έχω τραβήξει με την φωτογραφία του αντιχρίστου, είναι απίστευτο. Εγώ προσπαθούσα να τον βάλω εκεί που είναι τώρα κι αυτός ανέβαινε στην πρώτη σειρά, εκεί που θα βάλω σε λίγο τον Χριστό, να μιλάει στους Ιουδαίους.

Μετά ενώ είχα αναρτήσει τον σταυρό όπως εμφανιζόταν μέσα από το όνομά του ο σταυρός εξαφανιζόταν!


Αναδημοσίευση απο 
georgesagan.

COMMENTS

BLOGGER: 2
Loading...

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Σας αποκαλύπτω το όνομα και το πρόσωπο του αντιχρίστου και θα συγκλονιστείτε όλοι ανεξαιρέτως, από ένα απίστευτο γεγονός!
Σας αποκαλύπτω το όνομα και το πρόσωπο του αντιχρίστου και θα συγκλονιστείτε όλοι ανεξαιρέτως, από ένα απίστευτο γεγονός!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJAAKdMRRPDbVPjliUvyzs8uizD_OBC8IeYcSCJirEkNzltPxJUc0Q-k7lvDsZkMdjlo3YTBFSYsefHbE0bSl9SyNfZ0IayRp8uP7PHVEOe5T3S1rzidJ2QD25IvtQGKYdIvM3O8WScHUi/s400/1greek..jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJAAKdMRRPDbVPjliUvyzs8uizD_OBC8IeYcSCJirEkNzltPxJUc0Q-k7lvDsZkMdjlo3YTBFSYsefHbE0bSl9SyNfZ0IayRp8uP7PHVEOe5T3S1rzidJ2QD25IvtQGKYdIvM3O8WScHUi/s72-c/1greek..jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2015/08/blog-post_13.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2015/08/blog-post_13.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy