Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ

SHARE:

Τα πράγματα είναι απλά στο σύμπαν και ο Όμηρος το έχει ξεκαθαρίσει από το βιβλίο άλφα, εάν δεν υπήρχε ο κυρτωμένος, διαστημικός χιτώνας και οι στρεβλώσεις του, οι ουράνιοι πόταμοι, δεν θα υπήρχε ζωή στο παρόν σύμπαν, όπως την κατανοούμε ,λογω των τρομακτικών αποστάσεων.


Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδόπουλου
Ο κώδικας των ελλήνων αθανάτων [3]
Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου βήτα της Ομηρικής Οδύσσειας

Στίχος [β32] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ των στίχων σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
[β32].-ηε τι δημιον άλλο πιφαυσκεται ηδ’ αγορευει ;;; 
[υπάρχει κάποιος, άλλου είδους λαός ,να φανερωθεί αμέσως και να μιλήσει στη συνέλευση;;;]
Στίχος [β32] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ των στίχων σύμφωνα με την υπόθεση εργασίας πως η οδύσσεια είναι μήνυμα των δημιουργών μας προς την σημερινή κοινωνία
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ
Το έκανε και στην αρχή του βήτα βιβλίου στο στιχο [β4], όπου μας μιλά για τους πλούσιους και ευτυχισμένους λαούς που ζουν στις σπείρες του γαλαξία Αργου.
[2445[6]= Ποσσι δ’ υπό λιπαροισιν εδησατο καλά πέδιλα.[β4]
Ο Όμηρος επαναλαμβάνει την πληροφορία, πως υπάρχει εξωγήινη ζωή στο γαλαξία όμοια με την δική μας στο στιχο [β32]
Για να μην μπερδευτείτε εννοεί, όπως αυτή θα είναι όταν θα έχουμε τις δυνατότητες να επισκεφτούμε το Σείριο.
Το κάνει έξω από την ροη του κειμένου, σαν παράπλευρη, όμως άκρως σημαντική πληροφόρηση για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη για την αλήθεια αυτή.
Η συνήθης πρακτική του για τέτοιου είδους πληροφορίες είναι οι ταυτόσημοι, σε σειρά , ΜΗ ισοι λεξαριθμοι, όπως οι [ ηε= 13[4] και [τι=310[4]
Το [Ηε] ερμηνεύεται και ειμι = υπάρχω –είμαι –βρίσκομαι και το [τι] = είναι και παρατατικός του [τιω = τιμώ –εκτιμώ] αλλα και [τι –ποιος – διατι και σαν επίρρημα = κάποιος –κατά κάποιο τρόπο ].
Αποτέλεσμα της ιδιαίτερης αυτής σχέσης των δυο λεξαριθμων είναι ένας τρίτος λεξαριθμος , με αριθμητική αξία [310], ισος δηλαδή, με το [τι=310[4], με ιδιαίτερα σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξη ζωής στο γαλαξία μας .
Παρατηρούμε την ευλαβική προσπάθεια του συγγραφέα, να στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, όπως συμβαίνει τωρα στο ξεκίνημα του βιβλίου βήτα. Αναφέρεται στο ταξίδι μας στον Σείριο και φροντίζει ηδη να μας ενημερώσει επίσημα για την ύπαρξη νοήμονος ζωής, όμοιας με την δική μας , στο γαλαξία .
Προφανώς για να προλάβει τους σκεπτικιστές κάθε είδους.
Ίσως για να μας υποχρεώσει να αφυπνιστούμε μέσα από την σοφία των αριθμών.
Η είδηση απορρέει αβίαστα μέσα από την θεματολογία του λεξαριθμου [297], σε συνδυασμό με τους λεξαριθμους [ηε - τι]
Οι λεξαριθμοι είναι ταυτόσημοι σε σειρά ΜΗ ισοι.
[13[4]=ηε] και [ 310[4]=τι].
Τους κάνουμε ισους .
310 – 13 = 297
Και 13[4]= ηε + 297 = 310[4] = τι
Ο νέος λεξαριθμος [310]
310[4]= ΗΕ Ελληνική Ελιξ και.-[ υπάρχει η εε την οποία πρέπει να τιμάς [ το σημαντικότερο αγαθό στο παρόν σύμπαν – η πηγή της ζωής ].-μ-β32
310[4]= ΗΕ νηα κιης .-[ κιης = κιω = πηγαίνω / υπάρχει το αστρικό σκάφος με το οποίο ταξιδεύεις στο διάστημα και πρέπει να το τιμάς [το τρίτο σημαντικότερο αγαθό στο παρόν σύμπαν ].-α310μ-β32
310[4]= ΗΕ γαία δη δομον αλαδ’.-[γαία = πλανήτης / δόμος = κατοικία – δόμος –πλανήτης –αστρικό σκάφος – κύτταρο-ταφικός θάλαμος κ.α. / βέβαια υπάρχει πλανήτης κατοικημένος στο γαλαξία ]μ-β32
310[4]= ΗΕ γαία δη κερδεα έμπεδα.- [έμπεδα = σταθερά / υπάρχουν σταθερά κέρδη από τους πλανήτες και αυτά πρέπει να τα τιμάς ]μ-β32
310[4]= ΗΕ γαία δη νοοιο.-[υπάρχουν πλανήτες με νοήμονα ζωή και πρέπει να τους τιμάς ]μ-β32
310[4]=ΗΕ γαία δη όμοιοι.-[υπάρχουν πλανήτες όμοιοι με τον δικό σας και πρέπει να τους τιμάται ]μ-β32
310[4]=ΗΕ γαία δη Αγαμεμνονι.-[υπάρχει ο πλανήτης του Αγαμέμνονα και πρέπει να τον τιμάς]μ-β32
310[4]= ΗΕ η είδος*.-[η = αλήθεια / είδος = η εξωτερική όψη- μορφή ].-δ14-μ-β32
310[4]= ΗΕ ηε ΔΙΟΣ *.-[ υπάρχει αλήθεια ο ΔΙΑΣ μπορείτε να δείτε την εξωτερική του όψη- μορφή και να την τιμήσετε ].-δ14-μ-β32
310[4]= ΗΕ Μεγαλησι.-[ μέγας = μεγάλος – ψήλος – εκτεταμένος – πολύτιμος –μεγάλος στην ηλικία –ισχυρός –σπουδαίος –αξιόλογος / υπάρχει αρχαίος ισχυρός και σπουδαίος εξωγήινος πολιτισμός σε άλλο πλανήτη τον οποίο πρέπει να τιμάς ].-δ500-μ-β32-μ
Ερμηνεία .-
Το κυρίαρχο αγαθό του σύμπαντος είναι το μόριο ζωής, η Ελληνική έλικα.
Υπάρχουν νοήμονες, αρχαίοι, ισχυροί και σπουδαίοι πολιτισμοί στο γαλαξία.
Υπάρχουν πλανήτες όμοιοι με τον δικό σας.
Υπάρχει ο πλανήτης του Αγαμέμνονα .
Μπορείτε ακόμη να γνωρίσετε και τον ίδιο τον Δια [την εξωτερική του μορφή].
Τιμήστε και ωφεληθείτε από αυτούς τους πολιτισμούς έχουν πολλα να σας δώσουν.
Η αναφορά στην ύπαρξη του αστρικού σκάφους, απαραίτητου για διαγαλαξιακά ταξίδια, αποκλείει τις αστραπιαίες τηλε-μεταφορές από πλανήτη σε πλανήτη, η από αστρικό σύστημα σε άλλο γαλαξία κοκ.
Τα πράγματα είναι απλά στο σύμπαν και ο Όμηρος το έχει ξεκαθαρίσει από το βιβλίο άλφα, εάν δεν υπήρχε ο κυρτωμένος, διαστημικός χιτώνας και οι στρεβλώσεις του, οι ουράνιοι πόταμοι, δεν θα υπήρχε ζωή στο παρόν σύμπαν, όπως την κατανοούμε ,λογω των τρομακτικών αποστάσεων.
Ο Όμηρος είναι απόλυτα σαφής όταν δηλώνει μέσα από τον λεξαριθμο [505[10] ,πως θα ταξιδεύω πολλα χρόνια για να γνωρίσω κάποιο άλλο εξωγήινο πολιτισμό.
505[10]= έτη ι’[ω] Δημιον *.-[ έτη = πληθυντικός του έτος = χρόνος = 365 ημέρες = η χρονική διάρκεια μιας πλήρους περιστροφής της ΓΗΣ περι τον Ήλιο / ιω = ειμι = πηγαίνω / ταξιδεύω χρόνια στο γαλαξία για να τιμήσω τον λαό –πλανήτη διάφορο του δικου μου ].-β32
Όλα όσα διαβάζεται λοιπόν ,για πέμπτη και έκτη διάσταση, για τηλε-μεταφορές ,από αστρικό σύστημα σε αστρικό σύστημα ,η από γαλαξία σε γαλαξία, ξεχάστε τα .
Καμία αστρική πύλη δεν θα ανοίξει για να βρεθείτε αυτόματα στις Πλειάδες του Αχιλλέα.
Όλα όσα κατατίθενται εδώ απορρέουν από τα λόγια της ίδιας της θεάς Αθηνάς ,από το φιλικό σας έπος Οδύσσεια, γραμμένα στη αγαπημένη σας Ελληνική γλώσσα.
Η Αθηνά είναι αυτή που δηλώνει στην Οδύσσεια, πως θα μας πει τα πάντα όλα, χωρίς να κρύψει τίποτα απολύτως. Όλη την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή.
Άρα ,πιστέψτε το, χρειάζονται χρόνια για να ταξιδέψετε στις Πλειάδες και να πιείτε καφεδάκι με τον Αχιλλέα.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΑΟ ΜΙΛΑ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΓΕΡΟΣ;;;
[β32].-ηε τι δημιον άλλο πιφαυσκεται ηδ’ αγορευει ;;;
Υπάρχει κάποιος, άλλου είδους λαός, να φανερωθεί αμέσως και να μιλήσει ;;;
Αυτή είναι η μετάφραση του αρχαίου κειμένου.
Ας δούμε ,προς στιγμήν ,τα πράγματα με τα μάτια ενός απλού ερευνητή, που προσπαθεί να καταλάβει τι διαβάζει.
Πρώτα θα του είναι αδύνατο να εξηγήσει την παρουσία κάποιου Αιγύπτιου γέρου στο νησι της Ιθάκης ,στην συνέχεια θα αδυνατούσε να καταλάβει την δήλωση του συγκεκριμένου γέρου, πως ποτέ δεν επιθυμούσε να πάρει τον θρόνο του Οδυσσέα, την ώρα που αυτος πολεμούσε στην Τροία και με τον στιχο β32 θα βρισκόταν να ψάχνει ποιος ήταν ο άλλος λαός, που έπρεπε να εμφανιστεί αμέσως και να μιλήσει !!!
Όπως καταλαβαίνει και ο τελευταίος σκεπτόμενος αυτού του τόπου, το μοντέλο ερμηνείας που εφαρμόστηκε δεν δένει με την πραγματική ερμηνεία των στίχων .Όχι την αποκωδικοποίηση τους.
Για άλλη μια φορά η ευθύνη πέφτει στους ώμους των φιλόλογων αυτού του τόπου,που δεν έχουν κάνει τίποτα για να διορθώσουν την εν λογω κατάσταση.
Πίσω στην αποκωδικοποίηση.
Ο άρχοντας του Σείριου, ρώτα τους παριστάμενους στην συνέλευση άρχοντες άλλων πλανητών του Αργου, εάν κάποιος έχει να δηλώσει κάτι για την συγκεκριμένη κατάσταση στην οποία αναφέρεται.
Ακόμη πιο απλά, ρωτά αν υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος λαού ,διαφορετικού από τους ίδιους που παρευρίσκονται στην συνέλευση, να φανερωθεί και να πει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα που συζητούν. Το παρελθόν του πλανήτη μας .
Ζητά να μάθει την πληροφορία για να τιμήσει τον άρχοντα αυτού του διαφορετικού λαού.
Μέσα από την αποκωδικοποίηση του στίχου προκύπτει πληθώρα ρητορικών ερωτημάτων, όπως .
Ποιος είναι αυτος που δημιούργησε ένα λαό χωρίς θεϊκή αμοιβή, χωρίς θεϊκή σοφία;;;
Φυσικά αυτος είναι ο άρχοντας του Σείριου.
Υπάρχει κάποιος λαός –πλανήτης που να μη φοβάται τους θεούς και τον ΔΙΑ ;;;
Και αυτό το ερώτημα αφορά τους σκύλους του Σείριου.
Υπάρχει κάποιος δήμιος λαών ;;;
Πάλι το ερώτημα απευθύνεται στους Αργειους άρχοντες και ειδικότερα στον Αιγύπτιο γέρο.
Σύμφωνα με το γαλαξιακό δίκαιο ,όπως το έχω κατανοήσει μέχρι στιγμής, απαγορεύεται να δημιουργείς λαούς χωρίς η προοπτική τους να είναι η πνευματική τους ανέλιξη σε θεό [απλά βιολογικούς αναλώσιμους οργανισμούς].
Όλοι οι πολιτισμοί του γαλαξία πρέπει να φοβούνται την αντίδραση του ΔΙΑ, όταν διαπράττουν τετοια ύβρη.
Μέσα από την επι μέρους αποκωδικοποίηση των δεδομένων του στίχου β32 απορρέει η πληροφορία, πως οι απλοί και ταπεινοί άνθρωποι κάθε πλανήτη και αστρικού συστήματος δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από τους εξωγήινους λαούς του γαλαξία που ανήκουν στο ΔΙΑ .
Αυτοί που την πληρώνουν σε κάθε περίπτωση είναι οι άρχοντες και ευγενείς του όποιου πλανήτη.
Φυσικά εμείς αδυνατούμε να κατανοήσουμε αυτά τα λόγια, που απορρέουν από τη σοφία της Ομηρικής γλώσσας ,διότι αδυνατούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά αυτά που βλέπουν τα μάτια μας παρατηρώντας το αίμα που χύνεται καθημερινά.
Ο απλός λαός καταδιώκεται, βιάζεται παντοιοτρόπως και πεθαίνει , αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα όπως την κατανοεί η φυσιολογία μας σήμερα.
Η διαφορά έγκειται στο ότι ο άρχοντας του Σείριου αναφέρεται σε επέμβαση εξωγήινων σε λαό μη θειο, μη επιφανή ,μη λαμπρό και όχι στα όσα τεκταίνονται στην δική μας σημερινή καθημερινότητα .
Εμείς απλά είμαστε ένα πείραμα. Αναλώσιμο, ανθρώπινο, βιολογικό προϊόν ,με προοπτική. Αυτος είναι ο λόγος της διττής μας υπόστασης. Έχουμε πάντα την δυνατότητα να γίνουμε θεοί, ισότιμοι με τους υπόλοιπους Αργειους. Μόλις δε μας έγινε γνωστό πως πρέπει να το επιτύχουμε σε [9] εννέα χρόνια [2025 μ.χ.].
Τόσο καλά !!!
Άρα, και τα όσα ακούγονται από διαφόρους, πως κακοί εξωγήινοι θα έρθουν να μας καταστρέψουν, είναι ανεδαφικά και ασύστολα ψεύδη. Απλά κάποιοι πρέπει να οικονομήσουν στις πλάτες των αφελών.
Η, οι Αμερικανοί επιθυμούν να ποδηγετήσουν τον πλανήτη με εξωγήινους made in USA!!!
Κάτι , δηλαδή, σαν την κατάκτηση της σελήνης στο παρελθόν.
Ακούγεται ,επίσης, το εξωφρενικό ότι είναι ηδη εδώ και έχουν πάρει και …..θέσεις στα προβλήματα μας.
Οι μισοί υποστηρίζουν τους Ρώσους –Κινέζους και οι άλλοι μισοί τους Αμερικανούς και μας βοηθούν να σκοτωνόμαστε με σιγουριά και πιο γρηγορα !!!
Έλεος Ελληνόπουλα.
Μήπως κάποτε θα πρέπει να σταματήσουμε να αναπαράγουμε την κάθε βλακεία του κάθε ανιστόρητου, διαταραγμένου, αγγλοσαξονικού νου , που ανεβαίνει για άγνωστους λόγους στο διαδίκτυο ;;;
Τέλος, ο Όμηρος, είναι απόλυτα σαφής όταν δηλώνει ότι όλοι οι αρχαίοι ,επιφανείς , ισχυροί πολιτισμοί του γαλαξία μας, ανήκουν στο γένος του ΔΙΑ και πως αιώνια θα εξαρτώνται από τους Έλληνες αθάνατους θεούς.
Με αλλα λόγια γίνεται κατανοητό προς κάθε κατεύθυνση ,πως δεν υπάρχει αντίπαλο δέος στο γαλαξία, για τον ΔΙΑ και τους συνεργάτες του.
Όλοι οι πολιτισμοί του γαλαξία σέβονται και εφαρμόζουν το γαλαξιακό δίκαιο, όπως αυτό έχει κατατεθεί από τους Έλληνες αθάνατους δημιουργούς τους.
Ο στίχος λοιπόν μας ενημερώνει για τα εξής σοβαρά θέματα.
Απαγορεύεται, δια ροπάλου, η δημιουργία ανθρωπινου, αναλώσιμου, βιολογικού υλικού ,χωρίς προοπτικές, στο γαλαξία.
Όλοι οι αρχαίοι, ισχυροί πολιτισμοί του γαλαξία, ανήκουν στο γένος του ΔΙΑ ,με κοινούς Νόμους, πιστεύω και στόχους.
Τα διαγαλαξιακά ταξίδια διαρκούν πολλα χρόνια και με την βοήθεια των Ουράνιων ποταμών. Αυτος είναι και ο κυρίαρχος λόγος που οι αστροναύτες πρέπει να είναι αθάνατοι.
Ο Τηλέμαχος καλείται να παρουσιαστεί στην συνέλευση των Αργειων και να μιλήσει για τα ιερά δικαιώματα της ΓΗΣ και για την παρουσία και τον ρόλο της θεάς του θανάτου ΑΡΑ στο παρελθόν του πλανήτη του.
Αναγραμματισμός του στίχου β32
2769[6]=ηε Τι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[Ηε = του ειμι-υπάρχω –είμαι-βρίσκομαιι / τι = ποιος – τι /το ουδετ. Και επιρρ. = διατι / κάποιος και επιρρ. κάπως –κατά κάποιο τρόπο/ δημιον = δήμιος = ο ανήκων στην κοινότητα / ο λαός ενός τόπου –πόλης –χωράς –πλανήτη –αστρικού συστήματος-γαλαξία – το πλήθος σε αντίθεση προς τους ευγενείς / άλλο = άλλου είδους/πιφαυσκεται = πιφαυσκω = δεικνύω –παρουσιάζω –φανερώνω / υπάρχει κάποιος πλανήτης – λαός –αστρικό σύστημα άλλου είδους να φανερωθεί αμέσως και να μιλήσει ;;; = υπάρχει εξωγήινος λαός να φανερωθεί αμέσως και να μιλήσει ;;; = Όποιος άλλου είδους λαός έχει αντίρρηση για όσα λέγονται να παρουσιαστεί και να το δηλώσει.].-β32
2769[6]=ηε Τι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ δημιον [2] = δήμιος = ο εκτελεστής θανατικών ποινών δημόσιος υπάλληλος / υπάρχει κάποιος άλλου είδους δήμιος λαού να φανερωθεί αμέσως και να μιλήσει ;;;]-β32
2769[6]=ηε Τι μη ΔΙΟΝ Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ μη = αρνητικό μόριο / ΔΙΟΝ [1] = Διος = θειος – περι ανθρώπων η θεών η ίππων = λάμπρος –επιφανής έξοχος –θειος –γένος του ΔΙΑ / περι αψύχων = λαμπρός –θειος –από των θεών εξαρτώμενος / υπάρχει κάποιος εξωγήινος λαός –πλανήτης επιφανής –λαμπρός που δεν ανήκει στο γένος του ΔΙΑ να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
2769[6]=ηε Τι μη ΔΙΟΝ Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ Δίον [2] = διω [2] = φοβούμαι / υπάρχει κάποιος εξωγήινος λαός –πλανήτης που να μη φοβάται τους θεούς και τον ΔΙΑ να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
2769[6]=ηε Τι μη ΔΙΟΝ Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ Δίον [3] = διω [1] = καταδιώκομαι –φεύγω / υπάρχει κάποιος εξωγήινος λαός –πλανήτης που δεν καταδιώκεται από τους θεούς να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
2769[6]=ηε Τιμή ΔΙΟΝ Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ τιμή = αποζημίωση –αμοιβή-τιμη –αξίωμα / υπάρχει εξωγήινος λαός χωρίς θεϊκή αμοιβή να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
2769[6]=ηε Μητι ΔΙΟΝ Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ μητι = μητις = σύνεση –φρόνηση – σκέψη-σχέδιο- σοφία / υπάρχει εξωγήινος λαός χωρίς θεϊκή φρόνηση –σκέψη και σοφία να φανερωθεί και να μιλήσει ;;;].-β32
2769[6]=Τι ηε Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ ποιος άλλος εξωγήινος λαός –πλανήτης –αστρικό σύστημα υπάρχει να φανερωθεί και να μιλήσει αμέσως ;;;].-β32
2769[6]=ηε τι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[τι = παρατατικός του τιω = εκτιμώ-τιμώ / υπάρχει κάποιος εξωγήινος λαός που πρέπει να τιμήσω να φανερωθεί και να μιλήσει αμέσως ;;; ].-α173-α296-α346-α392-β32
2769[6]=ηε ιτ’[ε] Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ηε = διαζευκτικό [η ] / ιτε = του ειμι =πηγαίνω – διευθύνομαι –μεταβαίνω-προχωρω / η πηγαίνω σε κάποιον εξωγήινο λαό –πλανήτη που τιμούσα στο παρελθόν να φανερωθεί και να μιλήσει ].- α173-α296-α346-α392-β32
2769[6]= η έτι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ η [1] = αλήθεια / έτι =επι πλέον –πρόσθετα / πρόσθετα είναι αλήθεια πως υπάρχει εξωγήινος λαός –πλανήτης να φανερωθεί και να μιλήσει αμέσως ;;; ].-β32
2769[6]= η έτι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ η [2] = αυτή η οποία / έτι =επι πλέον –πρόσθετα / η οποία πρόσθετα για τον άλλου είδους λαό να φανερωθεί και να μιλήσει αμέσως ].-β32
2769[6]=η έτι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ η [3] = [η] διαζευκτικό / η επι πλέον – πρόσθετα ο άλλου είδους λαός να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
2769[6]= έτη ι’[ω] Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ έτη = πληθυντικός του έτος = χρόνος = 365 ημέρες = η χρονική διάρκεια μιας πλήρους περιστροφής της ΓΗΣ περι τον Ήλιο / ιω = ειμι = πηγαίνω / ταξιδεύω χρόνια στο γαλαξία για να τιμήσω κάποιο εξωγήινο λαό –πλανήτη να φανερωθεί και να μιλήσει ].-β32
2769[6]= ηε τι μοι δην Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ μοι = εγώ –εμένα / δην = επι πολύ χρόνο / υπάρχει κάποιος εξωγήινος πλανήτης του ΔΙΑ που εμένα πήρε πολύ χρόνο να γνωρίσω να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
Ερμηνεία .-
Ο άρχοντας του Σείριου ρωτά αν υπάρχει αντιπρόσωπος κάποιου άλλου είδους λαού, που στο παρελθόν ο ίδιος κατέστρεψε,ώστε να φανερωθεί και να μιλήσει στη συνέλευση των Αργειων αρχόντων .
Στο λαό αυτό συμπεριφέρθηκε σαν δήμιος στο παρελθόν και τωρα ζητά από τον αντιπρόσωπο του, δηλαδή τον Τηλέμαχο , να φανερωθεί και να μιλήσει στη συνέλευση.
Ο στίχος αναδεικνύει για ακόμη μια φορά τον γαλαξιακό Νόμο, που επέβαλαν οι Έλληνες αθάνατοι στο γαλαξία και απαγορεύει τους κατέχοντες την τεχνολογία δημιουργίας ζωής να κατασκευάζουν αναλώσιμα, ανθρώπινα, βιολογικά προϊόντα, χωρίς την προοπτική ανέλιξης τους σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο.
Μας πληροφορεί ,επίσης, πως κανενας ταπεινός λαός, σαν τον σημερινό δικό μας, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από εξωγήινες παρεμβάσεις λαών, που έχουν δημιουργηθεί από τον ΔΙΑ.
Και αφού όλοι οι υπάρχοντες πολιτισμοί του γαλαξία μας έχουν δημιουργηθεί από τον ΔΙΑ, όλοι είναι φιλικά προσκείμενοι στον ταπεινό λαό του πλανήτη μας.
Η παράπλευρη πληροφορία φυσικά είναι, ότι ο γαλαξίας κατοικείται από φιλικούς, ισχυρούς ,σοφούς πολιτισμούς του ΔΙΑ, που αν κάποτε τους συναντήσουμε, θα ωφεληθούμε τα μέγιστα από αυτούς .
Επίσης, ο στίχος δεν αφήνει περιθώρια ύπαρξης πολιτισμών, που είναι εχθρικοί προς πάντες ,έχουν απαίσια εμφάνιση και πολεμούν μεταξύ τους για το ποιος θα υπερισχύσει στο γαλαξία Αργο.
Όσοι /ες υποστηρίζουν με την θέληση τους, η όχι, τέτοιες θεωρίες ,μη έχοντας τίποτα καλύτερο να πράξουν στην ταπεινή τους καθημερινότητα, είναι πλανημένοι και πρέπει να βρουν το θάρρος και την γνώση να σταματήσουν να είναι θύματα όσων καλλιεργούν τα όσα, αδιανόητα, κυκλοφορούν στο αγαπημένο μας διαδίκτυο.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook




COMMENTS

BLOGGER

inArticle

Όνομα

© HeadWaiter,76,®1greek,81,Αδαλής Γιώργος,7,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,15,Ακρόπολης,2,αληθής ιστορία,1,Αλκυονίδες Ημέρες,1,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡ. ΜΗΛΙΟΥ,87,Αντωνης Γρυπαιος,342,ΑΡΘΡΑ -ΑΠΟΨΕΙΣ,4291,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,265,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,74,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,220,Βασίλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος,10,Βιβλίο,8,ΒΟΤΑΝΑ,32,Βυθίσατε το Χόρα,2,Γενοκτονία Ποντίων,6,ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ,24,ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ,750,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,4,Γεώργιος Εμ. Δημητράκης,91,Για ψαγμενους,90,Γιάννης Θεοδωράτος,2,Γιάννης Πρεβενιός,165,Γιατροσόφια,50,Γιώργος Ανεστόπουλος,148,Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης,62,Γιώργος Πιπερόπουλος,58,Γκάντι,1,γραμμές Νάσκα,1,Γρηγόρης Αυξεντίου,1,Δημήτρης Απόκης,1,Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,25,Δημήτρης Νατσιός,25,διατροφή,8,Διδακτικές ιστορίες και μύθοι,24,Δίσκος της Φαιστού,1,Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης,2,Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,24,ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-AMYNA & ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ,1407,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,60,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,2,ΕΛΛΑΔΑ,4920,Έλλην Αιθήρ,1,ΕΛΛΗΝΑΣ,2,ΕΛΛΗΝΕΣ,11,Έλληνες Μασόνοι,2,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ,67,ελληνική γλώσσα,5,ελληνική γραφή,6,ελληνική εφεύρεση,1,ελληνική κρίση,2,ελληνική σημαία,3,ελληνική χρεοκοπία,2,ελληνικό αυτοκίνητο,4,ελληνικό κούρεμα,1,ελληνικό χρέος,4,Ελληνισμός,2,εμβάσματα,1,ΕΜΒΟΛΙΑ,22,εμβόλια γρίπης,1,εμμηνόπαυση,1,ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,2,Έμφραγμα,1,Εναλλακτικές θεραπείες,22,εναλλακτική καλλιέργεια,1,Εναλλακτική Ιατρική,19,ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ενεργειακά κανάλια,1,ενεργειακοί μεσημβρινοί,1,ΕΝΕΡΓΙΑ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,124,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ,1,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,1,Ενιαίο μισθολόγιο,2,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,4,Ένοπλες Δυνάμεις,3,ΕΝΦΙΑ,4,Ενωση Κληρικών Ελλάδος,1,Ένωση Προστασίας Καταναλωτών,1,Ενωτική Αγωνιστική Συσπείρωση,2,έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ,1,Εξοδος απο το ευρώ,1,έξοδος Ελλάδας από ευρώ,1,ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ,1,Εξορκισμός,1,ΕΞΟΥΣΙΑ,1,εξουσία,2,εξωγήινοι πολιτισμοί,2,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.,4,ΕΟΕ,7,ΕΟΚΑ,1,ΕΟΠΥΥ,1,ΕΟΦ,2,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ,3,ΕΠΑΜ,1,επεισόδια της 28ης Οκτωβρίου,1,επενδύσεις στη Ρουμανία,1,επέτειος του πολυτεχνείου,1,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,582,Επίκουρος,2,Επίκτητος,2,Επίπεδη Γη,1,Επιστήμη και Τεχνολογία,691,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,1,Επιστολή,1,Επίτιμος,1,επιτόκια,1,επιτόκιο,2,εραπεία για τον καρκίνο,1,εργασιακές σχέσεις,2,εργασιακή εφεδρεία,3,Εργοστάσια,1,ΕΡΕΥΝΑ,39,Ερμής ο Τρισμέγιστος,1,Ερμητική Φιλοσοφία,1,Ερντογάν,21,ΕΡΤ,2,Ἔρως ἀνίκατε μάχαν,1,Ερώτηση Κουρουμπλή για το νομικό καθεστώς που ρυθμίζει το ελληνικό χρέος,1,ερωτική διάθεση,1,ερωτική ζωή,1,Έσπερος,1,ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,2,Ευάγ. Αθανασιάδης,35,Ευάγγελος Αβέρωφ,1,ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,1,ευθανασία,1,ΕΥΠ,7,Ευριπίδης Μπίλλης,4,ΕΥΡΟΒΟΥΛΗ,1,ΕΥΡΩ,1,ευρώ,6,ευρωζώνη,12,ευρωομόλογα,2,Ευρωπαϊκή Αριστερά,1,ευρωπαϊκή ενοποίηση,2,Ευρωπαϊκή Ένωση,1,Ευρωπαϊκή Ένωση.,1,Ευρωπαϊκή Επιτροπή,2,ευρωπαϊκή κεντροδεξιά,1,Ευρωπαϊκό Ταμείο,1,ΕΥΡΩΠΗ,126,Ευρώπη,1,εφεδρεία,4,εφορία,1,Εωσφόρος,1,Εconomist,1,Ζέα,1,ΖΕΟΛΙΘΟΣ,4,Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ,1,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,2,Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,1,η Βίβλος του Ναζισμού,1,η βλακεία είναι αήττητη,1,Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ,1,Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,1,Η δημοκρατία του θεατή,1,Η Δίκη των «6»,2,Η Ουράνια Προφητεία,1,Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ,1,Η Φυλή των Υπαλλήλων,1,ηθική,1,ηλεκτρική ενέργεια,1,Ηλιάνα Μαλίχιν,1,Ηλίας Ευαγγελόπουλος,21,Ηλίας Καραβόλιας,10,Ηλίας Κασιδιάρης,1,Ηλίας Φιλιππίδης,1,ηλιθιότητα,1,ΗΛΙΟΣ,1,Ημέρα μνήμης,1,ΗΠΑ,40,ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ,1,ΗΡΑΚΛΗΣ,1,ΗΣΙΟΔΟΣ,2,Ηakan Νordkvist,1,Θ. Πάγκαλος,2,Θα κτυπούν κάρτα από Σεπτέμβριο οι εκπαιδευτικοί,1,Θάτσερ,2,Θέμα «Τσάμηδων» και πάλι από τους Αλβανούς,1,θεογονία,1,Θεολογική Σχολή της Χάλκης,1,Θεόφιλος Αιγινήτης,3,θεραπεία του καρκίνου,20,ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,302,Θιβέτ,1,Θράκη,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,120,θρησκεία,2,Θρησκευτικά θέματα,32,ΘΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,20,Θυρεοειδής,1,Ι.Μ.Βατοπεδίου,1,Ι.Μάζης,1,ΙΑΤΡΙΚΗ,8,Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών,1,Ιβαν Σαββίδης,5,ΙΕΡΕΙΣ,2,Ιερή Γεωμετρία,1,ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ,2,Ιλλουμινάτοι,3,ΙΜΙΑ,7,Ιπποκράτης,4,ΙΡΑΝ,2,Ιράν,2,ΙΣΛΑΜ,235,ισλαμικός νόμος,6,ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ,2,Ισραήλ,12,ΙΣΤΟΡΙΑ,390,Ιστορία,42,Ιστούς Εντόμων,1,Ιταλία,1,ΙΧΩΡ,1,Ιωάννης Λαμπρόπουλος,179,Ιωάννης Μάζης,3,Ιωσήφ Βατοπεδινός,1,Κ.Κ.Ε,2,Καβάφης,1,Καζάκης,4,Καζακστάν,1,Καθηγητής Γ.Ζουγανέλης,16,καθημερινή δημόσια ζωή,2,Καθολική Εκκλησία,2,Κακλαμάνης,1,ΚΑΛΑΣ,1,Καλή Ανάσταση!,1,ΚΑΜΜΕΝΟΣ,10,Καμμένος,6,ΚΑΝΑΔΑΣ,1,Κάναμε λάθη στην Ελλάδα,1,ΚΑΝΝΑΒΗ,10,Κάνναβη,1,ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ,2,ΚΑΝΤΑΦΙ,1,Καντάφι,4,κάπνισμα,1,Καποδίστριας,1,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ,4,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.,28,ΚΑΡΑΜΑNΛΗΣ,2,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,4,Καρατζαφέρης,4,καρδιά,7,καρδιαγγειακές παθήσεις,1,ΚΑΡΚΙΝΟΣ,67,Καρκίνος του προστάτη,1,Καρναβάλι,1,Καστελόριζο,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,2,Καταγγελία,1,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,3,καταθέσεις,5,ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,1,Καταπολέμηση του καρκίνου,5,ΚΑΤΑΡΕΣ,1,κατάρρευση του Ευρώ,1,Κατασκοπεία,1,κατασκοπία,1,καταστατικό κόμματος,1,κατασχέσεις,1,Κατερίνα Ακριβοπούλου,12,κατοικία,1,κατοχικό δάνειο,2,κατοχικού δάνειο,1,Κατσέλη,1,ΚΑΤΣΙΚΗΣ,1,Κεφαλογιάννης,2,ΚΙΝΑ,2,Κίνα,2,Κίσινγκερ,1,ΚΚΕ,12,ΚΚΕ(μ-λ),1,κλαδικές συμβάσεις,2,ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,1,κλωνοποίηση,1,κοβάλτιο,1,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,2,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,111,κοινωνία,264,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑ,1,κοινωνικό πείραμα,1,κοιτάσματα της Κύπρου,1,κόκκινα δάνεια,1,ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ,1,κολπική μαρμαρυγή,3,ΚΟΜΜΑΤΑ,3,κομμουνισμός,1,Κονγκό,1,Κόντογλου,2,ΚΟΝΤΡΑ Channel,1,ΚΟΡΑΝΙ,4,ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ,2,Κοσμογονία,1,ΚΟΣΜΟΣ,2733,Κοσσυφοπέδιο,1,ΚΟΤΖΙΑΣ,4,κουκούτσια από το βερύκοκο,1,Κούρδοι,1,κούρεμα,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ,1,ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ,1,Κουρουμπλής,1,ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,1,κρασί,1,κρατική επιχορήγηση,1,Κραχ,1,Κρήτη,2,Κρητική ποικιλία Βιδιανό,1,Κρις Σπύρου,2,Κρίση,1,κρίση στην ευρωζώνη,1,Κρίστιαν Κόλεμαν,1,κριτική,1,Κρόκος,1,κρυμμένες αλήθειες,1,κυβέρνηση,1,κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας,1,κυβέρνηση Παπανδρέου,2,κύκλωμα φαρμάκου,3,ΚΥΜΑΤΟΓΕΝΗΤΡΙΑ,1,κυπριακή ΑΟΖ,6,ΚΥΠΡΙΑΚΟ,3,ΚΥΠΡΟΣ,266,Κύπρος,2,Κυρανάκης,1,Κυριάκος Μητσοτάκης,1,ΚΥΣΕΑ,2,Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας,1,Κων/νος Μουρούτης,4,Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής,1,Κωνσταντίνος Χολέβας,2,Κώστας Καραμανλής,3,Κώστας Λάμπος,41,Κώστας Χατζηλάκος,1,Κωστής Παλαμάς,1,Λ-sat,1,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ,1,λαθρομετανάστης,1,λάμπες LED,1,ΛΑΟΣ,13,ΛΑΡΚΟ,1,Λαυρεντιάδης,3,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,1,Λέσχη Μπίλντεμρπεργκ,1,Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,1,ΛΕΣΧΗ BILDERBERG,7,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ,1,Λεωνίδας Κουμάκης,105,Λεωνίδας Μανιάτης,1,ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ,1,Λιανα Κανέλλη,1,Λιάνα Κανέλλη,1,Λίβανος,1,Λιβύη,2,ΛΙΜΝΗ ΓΟΥΙΝΙΠΕΓΚ,1,λίμπιντο,1,Λοβέρδος,1,ΛΟΓΟΣ,1,Λουίζα,1,Λουκέτα και απολύσεις στην Ελλάδα,1,Λουκιανός,2,ΛΥΓΕΡΟΣ,1,ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,12,Μ. Ανδρουλάκης,2,Μ. Νίμτς,6,Μ.Μ.Ε,6,Μ.Στυλιανού,2,μαθηματική απόδειξη,1,μαιευτική μέθοδος,1,Μακεδονία,2,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ,191,ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ,3,Μάνος Χατζιδάκις,1,μαντικής τέχνη,1,ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ,1,Μανώλης Γλέζος,1,Μάξιμος Σαράφης,2,Μαρία Δεναξά,2,Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,1,ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ,1,Μάριος Σαλμάς,1,Μάρκ Μαζάουερ,1,Μαρκεζίνης,2,Μάρτιν Φελντστάιν,2,ΜΑΣΟΝΙΑ,16,Μασονική Στοά,1,ΜΑΤ,1,μαύρο χρήμα,1,μαύρο» χρήμα,2,Με το κλειδί της Ιστορίας,1,μεγαλοοφειλετης,1,Μεγάλος Αδελφός,1,Μειονότητες,1,μείωση ενοικίου,2,Μελέτης Η. Μελετόπουλος,1,Μεντβέντεφ,1,Μέρκελ,2,μερομήνια,1,μεσογειακή αναιμία,1,μεσοπρόθεσμο,1,ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ,4,Μεταμοσχεύσεις,3,ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,23,μεταχειρισμένα οχήματα,1,Μετοχές,1,μέτρα λιτότητας,46,Μετρό Θεσσαλονίκης,1,μηνύματα,2,Μητροπολίτης Μεσογαίας,2,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,1,Μητσοτάκης,2,Μίκης Θεοδωράκης,2,Μικρασιατική Καταστροφή,2,ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ,2,Μισθολόγιο,3,ΜΙΤ,1,Μιχαήλ Στυλιανού,618,ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ,7,Μιχάλης Καλογεράκης,3,Μιχάλης Τζανάκης,5,ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,4,μλ.κς,1,ΜΜΕ,31,ΜΝΗΜΗ,1,ΜΝΗΜΟΝΙΟ,2,Μνημόνιο,4,ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ,2,Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά,1,Μοσάντ,1,Μόσχα,1,ΜΟΥΣΙΚΗ,1,Μουσταφά Μουσταφά,1,Μπαράκ Ομπάμα,1,Μπεγλίτης,2,Μπιτάκου,1,Μποϊκοτάζ,3,Μπύρα,1,Μυθολογία,31,μύθος,2,ΜΥΘΩΔΙΑ,1,μυστήριο,1,Μυστικά σύμβολα,1,ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,1,Μilgram,1,Ν. Λυγερός,1,Ν.Δ.,1,Ναιτζελ Φαρατζ,2,Νανοτεχνολογία,1,ναός του Επικούρειου Απόλλωνα,1,ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ,2,ΝΑΤ,1,ΝΑΤΟ,9,Νατοϊκή Αριστερά,1,Νατσιὸς Δημήτριος,1,ΝΔ,28,Νέα Δημοκρατία,1,ΝΕΑ Ελληνική Κυβέρνηση,1,νέα λίστα βαρέων και ανθυγιεινών,1,ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,1,νεα ταξη,148,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,628,Νέα Φιλική Εταιρεία,1,Νέο Λύκειο,3,νέο μισθολόγιο,4,Νεοκλής Σαρρής,1,Νεος Προθυπουργός,1,ΝΕΡΟ,2,Νερό,1,νεφελιμ,1,ΝΙΚΕΛΙΟ,1,Νικόλαος Καρατσιόρης,3,Νίκος Καζαντζάκης,2,Νικος Καστανιας,32,Νίκος Λυγερός,7,Νίκος Μπογιόπουλος,11,Νίκος Χειλαδάκη,1,Νίκος Χειλαδάκης,36,ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,94,Νομοθεσία,2,Νόμοι,1,νόμος για τις Κυριακές,1,νόμος Κατσέλη,1,ΝΌΜΟΣ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,1,νόμος περί ευθύνης υπουργών,1,νόμος του Σόλωνα,1,ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,2,Νοστράδαμος,2,Νότης Σφακιανάκης,1,Νταβούτογλου,1,Ντοκιμαντέρ,38,Ντοκυμαντέρ,2,ντομάτα,1,ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,1,Ντόρα Μπακογιάννη,1,Ντουμπάι,1,ΞΕΝΑ ΜΜΕ,25,ξένα ΜΜΕ,1,ξενώνα αστέγων,1,Ο 256 ετών κινέζος βοτανολόγος και οι 15 συμπεριφορές που προκαλούν ασθένειες,1,Ο άρπαγας των καταθέσεων,1,Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα,1,Ο Μακεδών,1,Ο Νομος της ΕΛΞΗΣ,1,ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας,1,Ο τάφος του Ιησού,1,ΟΑΕΔ,1,Οδυσσέας Τηλιγάδας,2,ΟΕΚ,2,ΟΗΕ,1,Οι Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας,1,Οι επτά αμαρτίες των Μέσων Ενημέρωσης,1,Οι μυστικοί κώδικες της μυθολογίας,2,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1790,Οικονομία,3,Οικονομική Αστυνομία,2,Οικονομική και δημοσιονομική πολιτική,1,Οικονομική κρίση,8,οικονομική πολιτική,2,οικονομικό βάρος,1,οικονομικό πραξικόπημα,1,Οικονόμισσα Παναγία,1,Οικουμενικό Πατριαρχείο,1,ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης,1,ολιστική ιατρική,1,Ολλανδική Βουλή,1,ΟΛΜΕ,2,όλοι οι Έλληνες τραπεζίτες που έγιναν πρωθυπουργοί,1,ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ,1,Όμηρος Αλεξάνδρου,82,Ομιχλοπαγίδα,1,Ομόλογα Ελληνικού δημοσίου,1,ΟΠΑΔ,1,ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,1,οργή,1,ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ,4,όσιος Γέροντας Παΐσιος,1,ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ!,1,ΟΥΚΡΑΝΙΑ,2,οφειλές της Γερμανίας,2,Παγκόσμια εξτρεμιστική Ισλαμική Αυτοκρατορία,1,Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτών,1,Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων,1,Παγκόσμια Θρησκεία,4,παγκόσμια οικονομία,2,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,1,Παγκοσμιοποίηση,3,παγκόσμιος πλούτος,2,παγκόσμιος πόλεμος,2,ΠΑΙΔΕΙΑ,24,παιδική εργασία,1,Παλαιστίνη,2,ΠΑΜΕ,5,Παναγιωτακόπουλος,1,Παναγιώτης Αποστόλου,14,Παναγιώτης Δαρίβας,3,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ,2,Παναγιώτης Ψωμιάδης,1,Παναθηναϊκό Στάδιο,1,Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών,1,πανεπιστημιακό άσυλο,1,Πάνος Καμμένος,3,Πάνος Παναγιώτου,1,Παντελής Γιαμαρέλλος,8,ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΥΚΑΣ,1,παπα-Ηλίας,232,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,1,Παπαδήμος,13,Παπαδῆμος,1,Παπαθεμελής,3,Παπακωνσταντίνου,1,Παπαμελετίου,1,παπανδρεου,142,Παπανδρέου,9,Παπαρήγα,4,Παπαχελάς,1,Παππάς,1,παράδειγμα,2,Παραισθησιακή Παρασίτωση.,1,παράνομα φαρμακεία,2,ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,1,παρέλαση,1,Παρθενώνας,1,Πάρκινσον,1,Παρουσίαση,1,ΠΑΣΟΚ,55,Πατριάρχης Βαρθολομαίος,1,παχυσαρκία,1,Πειραιάς,1,ΠΕΙΡΑΜΑ Νέστωρ,1,πείραμα του Μόντρεαλ,1,πειραματόζωα,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,68,περιβάλλον,4,περιβάλλον.οικολογία,2,Περίεργα φαινόμενα,1,ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ,668,Περικλής Κοροβέσης,1,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,1,Πετρέλαιο,1,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ,2,πετρέλαιο θέρμανσης,2,Πέτρος Χασάπης,3,πικραμύγδαλα,1,πιλοτές,1,Πιπιλή,1,πιστωτικές κάρτες,1,πιστωτική κάρτα,1,ΠΛΑΤΩΝ,4,πλειστηριασμοί,2,ΠΟΕ ΟΤΑ,2,πόθεν έσχες,1,ποίημα,1,πολεμικές αποζημιώσεις,2,ΠΟΛΙΤΕΙΑ,1,ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,1,πολιτικά παιχνίδια,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,3696,πολιτική,26,πολιτική επιστράτευση,2,πολιτικοί αρχηγοί,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6,πολιτισμός,1,πολυεθνικές,1,πολυκατοικίες,1,πολυνομοσχέδιο,3,Πολυτελή αυτοκίνητα,1,Πολυτεχνείο,2,Πορφύρης Δ Σταφυλά Π,1,ΠΟΥΤΙΝ,14,Πούτιν,1,πραγματικότητα,1,πράκτορες,1,πραξικοπήμα,2,πραξικόπημα,2,προαιρετική ασφάλιση,1,προβιοτικά,1,Προβληματισμοί,4,πρόγραμμα εποικισμού του Άρη,1,ΠΡΟΔΟΣΙΑ,1,προδότες πολίτικοι,1,Προεδρία της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρο της Δημοκρατίας,1,Πρόεδρος της Δημοκρατίας,4,Προθυπουργος,1,προνόμια βουλευτών,1,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,8,προπαγανδά,1,προπολεμικό χρέος,1,Προσευχή,1,ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ,2,Πρόταση εμπιστοσύνης,1,προϋπολογισμός,2,προϋπολογισμός 2012,1,Προφητεία Albert Pike 1871,1,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,124,πρώην Α/ΓΕΣ,2,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,2,πρωθυπουργός,9,ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ,3,Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας,1,ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ,42,Πρωτοσέλιδα εφημερίδων,1,Πυθαγόρας,2,πυραμίδες,1,πυρηνική διαρροή,1,πυρηνική σύντηξη,1,πυρηνικός πόλεμος,1,πυρόπληκτοι,2,Πύρρος Δήμας,1,ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ,11,Ραβδοσκόποι,1,ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ,1,Ράδιο Αρβύλα,1,ραδόνιο,1,Ράιχενμπαχ,1,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ,1,Ραχήλ Μακρή,18,ΡΕΠΟΡΤΑΖ,2,ρευματοειδή αρθρίτιδα,1,ρευματοπάθειες,1,Ρεφλεξολογία,7,Ρήγας Βελεστινλής,1,ροβλιας,1,ΡΟΔΙ,1,ΡΟΜΠΟΤ,1,Ρόσγουελ,1,Ρουβίκωνας,2,Ροχαλητό,1,ΡΩΣΙΑ,62,Ρωσία,2,Σ. Σακοράφα,1,Σάββας Καλεντερίδης,7,Σάκχαρο αίματος,1,ΣΑΜΑΡΑΣ,19,Σαμαράς,12,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,1,ΣΑΡΙΑ,2,Σαρκοζί,1,Σατανισμός,3,ΣΑΤΙΡΑ,1,ΣΔΟΕ.,5,ΣΕΙΡΙΟΣ,2,Σεισάχθεια,1,Σελήνη,15,σενάρια,1,ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ,1,Σενάρια συνωμοσίας,1,σενάριο εξόδου,1,Σερβία,1,Σεφέρης,1,Σημίτης,3,Σιδερένιος Βούδας,1,Σιταρόχορτο,1,ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,10,ΣΚΑΪ,5,ΣΚΑΚΙ,1,ΣΚΑΝΔΑΛΑ,5,Σκάνδαλα,1,ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΗ,1,σκλήρυνση κατά πλάκας,3,Σκόπια,18,Σκοπιανό,209,Σόλωνας,1,Σοφία Βούλτεψη,2,Σπυρος Πριφτης,199,Σπύρος Στάλιας,10,ΣΤΑΘΗΣ,1,Στάση πληρωμών,1,Σταύρος Δήμας,1,Σταύρος Λυγερός,35,Στέλιος Παπαθεμελής,1,ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ,3,Στέλιος Συρμόγλου,3,Στέργιος Ζυγούρας,2,Στέργιος Σμυρλής,1,Στήν ἱερή μνήμη τοῦ ὁσίου Γέροντος Ἰακώβου,2,Στίβεν Χόκινγκ,3,Στουρνάρας,2,στρατηγική ανάπτυξη,1,Στρουμφάκια,1,Στυτική δυσλειτουργία,1,συγκυβέρνηση,1,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΣΗ,1,συλλαλητήριο,30,συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,1,συλλήψεις χρυσαυγιτών,1,συμβάσεις,2,συμβάσεις ΟΠΑΔ,1,Συμβουλίο της Επικρατείας,2,σύμβουλοι,1,συμφωνία,1,συναλλαγές,1,Συνδικαλισμός,2,συνείδηση,2,Συνειδητό,1,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ,1,συνέντευξη,1,Συνήθης Ύποπτος,3,ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,77,Σύνταγμα,2,Σύνταγμα της Ελλάδας,1,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,1,Συντάξεις,5,ΣΥΝΤΑΞΗ,2,Σύνταξη,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,1,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,3,συνταξιούχοι,2,ΣΥΝΤΡΙΒΗ UFO,2,ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ,293,Συρία,12,ΣΥΡΙΖΑ,16,Συσπείρωση Αναρχικών,2,σχέδιο "ΗΓΕΜΩΝ",1,σχέδιο Πυθία,2,Σχέδιο Πυθώ,1,ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ,2,Σωκράτης,4,Σωμάτωα Ασφαλείας,1,Σώρρας,1,Ταϊβάν,1,Ταμείο Μολυβιάτη,2,ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,2,ΤΕΙ Λαμίας,1,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,2,τέλη κυκλοφορίας,1,τέλος ακινήτων,1,ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ,1,ΤΕΣΤ - ΚΟΥΙΖ,1,τεστ Παπ,1,τεχνητά νησιά,1,τεχνητή νοημοσύνη,1,ΤΖΑΜΙ,2,Τζόρτζ Όργουελ,1,Τηλεπάθεια,2,ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.ΥΓΕΙΑ,1,Το Πείραμα Συμμόρφωσης,1,το πιτσιρικι,1,ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,1,Τόσκας,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,1,ΤΟΥΡΚΙΑ,180,Τουρκία,6,Τούρκοι,1,ΤΡΑΙΝΟΣΕ,1,Τράπεζα της Ελλάδας,1,τράπεζα της Ελλάδος,3,Τραπεζες,76,τράπεζες,3,τραπεζική κρίση,1,ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,4,τρίδυμα αδέρφια,1,ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,1,Τριμερής Επιτροπή,2,τρισδιάστατη προβολή,1,Τρόικα,2,Τροπολογία εργολάβων,1,Τρύφωνας Τιπούρτης,6,Τσακαλώτος,1,Τσαμουριά,2,ΤΣΙΠΡΑΣ,12,Τσίπρας,2,τσουκνίδα,1,Τσούτσουρος.,1,Τesla,1,Τime,1,υβέρνησης εθνικής ενότητας,1,ΥΓΕΙΑ,716,υδρογόνο,1,Ύμνος,1,υπ. Παιδείας,2,ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ,1,υπέρταση,1,Υπόθεση Βατοπεδίου,1,υπόθεση end,1,υποκλοπές,1,υποκρισία,1,υποκριτές του Βερολίνου,1,Υπολογισμός Μισθοδοσίας,2,Υποσυνείδητα Μηνύματα,1,υποσυνείδητο,1,υπουργείο Αμυνας,1,Υπουργείο Δικαιοσύνης,1,Υπουργείο Οικονομικών,2,υψηλή φορολογία,2,φάρμακα,2,φασισμός,1,ΦΘΟΡΙΟ,1,ΦΘΟΡΙΩΣΗ,1,Φιάσκο,2,Φιντέλ Κάστρο,1,ΦΟΒΟΣ,1,φόβος,1,Φοιτητές,1,φόνος τιμής,1,φοροαπαλλαγές,1,φοροδιαφυγή,4,φοροκάρτα,2,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,9,φορολογία,2,φορολογικο συστήμα,2,φοροφυγάδες,8,ΦΡΑΓΚΟΣ,2,Φτιάχνω μόνος μου,1,φτώχεια,2,φυλή Χούνζα,1,Φωκίωνος Νέγρη,1,Φωτεινή Τυράσκη,11,Φωτόπουλος,1,Χαμόγελο του Παιδιού,1,Χαρά Καφαντάρη,1,χαρατσι,1,χαράτσι,2,ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ,1,ΧΑΡΤΕΣ,2,Χατζηγάκης,1,ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ,1,χειραγώγηση,1,Χειραγώγηση του Πληθυσμού,1,ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ,1,ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,2,χημικά νέφη,1,χοληστερίνη,1,Χοληστερόλη,1,χορήγηση δανείων,1,Χόρχε Μπουκάι,7,ΧΟΥΝΤΑ,2,χρεοκοπία,5,χρεοκοπία του ευρώ,1,ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,2,Χριστίνα Σαλεμή,6,Χριστός,2,χρονογράφημα,1,Χρονοταξιδιώτης,2,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,8,χρυσός,1,Ψαριανος,1,Ψάρρης Ασημάκης,3,ψέματα,1,Ψήφος εμπιστοσύνης,4,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,4,Ψυχολογία,6,Ψυχοτρονικά Υπερόπλα,1,ψυχρή σύντηξη,1,Ψωμί Παιδεία Ελευθερία,1,Aρχιεπίσκοπος Κύπρου,1,Agenda 21,23,aiolos greko,60,Amazon Go,1,Ami Boue,1,Anunnaki,1,Archaeology Magazine,1,ARCTURIAN,1,auto-moto,22,Baba Vanga,1,Barsa-Kelmes,1,Bio-bus,1,BLOG,150,blogger,5,BRICS,4,CCHF,1,CCIAS,1,CETA,3,chemtrail,1,CIA,3,Codex Alimentarius,6,Codex Gigas,1,cosmosnet,1,COUDENHOVE-KALERGI,1,diese,1,Diovan 21,1,Donald Trump,6,Dr Robert Lanza,1,EAST MED,1,Ebola Virus,5,Economist E,7,ExxonMobil,3,F-15,1,F-35,1,Facebook,3,FBI,2,Femen,2,Feng Shui,1,Flat-Earth,1,Freddy’s Cell,1,Gardasil,1,google earth,1,Grecovery,1,Greek Spirit,65,Gucci,1,HAARP,2,HEIL GAP,179,HIV,1,human trafficking,2,illuminati card game,1,ISIL,70,ISIS,114,Jo Di,1,John Ofeon,33,John Titor,1,Jumbo,1,KON MAR,19,KTEO,1,Magazine,70,Mars One,1,Mind control,2,Monsanto,28,MORGELLONS,5,NAFTA,1,NAMCO,5,NASA,6,NATO,2,Navtex,3,Nectome,1,netakias,26,News,3071,NEWSWEEK,1,Nibiru,1,Nigel Farage,1,NOVARTIS,31,NYT,1,OΔΥΣΣΕΑΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ,1,Optical Trap Display,1,Panama papers,4,Paul Craig Roberts,1,Plasm ERG,1,Pony,5,Project Chess,1,PROJECT HELIOS,1,Proton Bank,2,PSI,1,Putin’s Global Game Changer,1,Reuters,2,RFID,6,Rothschild,5,Rothschilds,3,Sherman,1,Simple Man,19,slider,33,Spiegel,1,Stephen Miller,1,STRATFOR,1,Strauss-Kahn,1,SV40,1,The Asch Conformity Experiment,1,TPP,2,Triton II,1,TTIP,13,UFO,24,Valsartan,1,VIDEO,238,Washington Post,1,Wikileaks,14,Wirtschafts Woche,1,World Economic Forum,1,
ltr
item
1Greek Blog.: Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ
Τα πράγματα είναι απλά στο σύμπαν και ο Όμηρος το έχει ξεκαθαρίσει από το βιβλίο άλφα, εάν δεν υπήρχε ο κυρτωμένος, διαστημικός χιτώνας και οι στρεβλώσεις του, οι ουράνιοι πόταμοι, δεν θα υπήρχε ζωή στο παρόν σύμπαν, όπως την κατανοούμε ,λογω των τρομακτικών αποστάσεων.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjViJVhd5PhUe4eKPgzNgeNco-4aGXYOxnySjvBx9OeOxPEHjRhRPBYQX1zdJ-H8oJdmCn38LW_scCsOfXtQcALL9gEEelrA8UhjaBrzzL8acTNwgtqXVyy9vCtMeIKaEf9E7GzeduDm3gL/s640/14492460_1178205535577971_3194920589162139632_n.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjViJVhd5PhUe4eKPgzNgeNco-4aGXYOxnySjvBx9OeOxPEHjRhRPBYQX1zdJ-H8oJdmCn38LW_scCsOfXtQcALL9gEEelrA8UhjaBrzzL8acTNwgtqXVyy9vCtMeIKaEf9E7GzeduDm3gL/s72-c/14492460_1178205535577971_3194920589162139632_n.jpg
1Greek Blog.
https://greek1.blogspot.com/2016/10/blog-post_2.html
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/
https://greek1.blogspot.com/2016/10/blog-post_2.html
true
2612118482275594073
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy